Oldal: 1 / 1

Oktatási változat telepítése

Elküldve: pén. máj. 15, 2015 10:14 am
Szerző: smile_1968
Bemásoltam a licencfájlt az AxisVM alá, de továbbra is megjelenik a regisztrációs ablak.
Miért?

Re: Oktatási változat telepítése

Elküldve: pén. máj. 15, 2015 11:17 am
Szerző: Bokorka
Kedves Smiley! Én is belefutottam már ilyen hibába. Olvastad a letöltési link utáni tájékoztatót? Én abban találtam meg a hiba okát.
Idemásolom:
 "Fontos, hogy a program telepítése azon a gépen történjen, ahol majd a szoftvert használni kívánja a hallgató, mivel egy hardverfüggő licensz kiadása biztosítja a program működését.
 Ellenőrizze, hogy a key.lic fájl a programkönyvtárban található-e (a program telepítésének helyén).
 Ellenőrizze, hogy a dátum beállítása, helyes-e.
 Ha hibaüzenetet kap az AxisVM indításakor, jobb klikk a program parancsikonjára vagy az AxisVM.exe fájlra, majd az előugró menüben válassza a Futtatás rendszergazdaként opciót.
"

Én a program könyvtárában megtaláltam a licencfájlt, de lementéskor megváltozott a neve. Ezt is ellenőrizd! Csak az AxisVMxx_Key.lic (xx= a program verziószáma, jelenleg = 12) fájlt fogja indításkor megtalálni a program!!!

Re: Oktatási változat telepítése

Elküldve: hétf. júl. 04, 2016 9:28 am
Szerző: siklodi
Nekem is ez a problemam van , hogy miutan bemasolom a licenc fajlt , azutan is a regisztracios ablak ugrik elo , es ellenoriztem az elobb emlitett dolgokat es mindent ugy csinaltam , ahogy az levan irva de tovabbra sem mukodik .. , mi lehet az oka ?

Re: Oktatási változat telepítése

Elküldve: szer. aug. 17, 2016 11:39 am
Szerző: Gabor_InterCAD
Kedves Fórumozó! Elnézést, de technokai problémák voltak a fórumon.
Ellenőrizni kell, hogy a bemásolt licencfájl neve másoláskor nem változott-e meg. Ha már volt a könyvtárban AxisVMxx_key.lic nevű fájl, akkor kaphat pl. egy _1 kiegészítést a fájlnév. Ebben az esetben már nem fogja a program az új licencfájlt megtalálni, hiszen a neve nem egyezik meg a keresett fájlnévvel. A régit viszont igen. Ez a magyarázata az ismét megjelenő hibaüzenetnek. Remélem tudtam segíteni: Bokor Erika